Elisabeth Logo

 

Hou je ervan jezelf en anderen een goed gevoel te geven? Vind je het leuk anderen te verwennen en mooi te maken? Dan is schoonheidsverzorging de gedroomde studierichting!

 

In de tweede graad leer je stapsgewijs de basisvaardigheden voor het verzorgen van het gelaat, de voeten, de handen en het haar met aandacht voor hygiëne. Klantgericht handelen is naast kennis van het lichaam, apparaten en producten van groot belang.

 

In de derde graad komen alle facetten van de schoonheidsverzorging aan bod. Via salonwerk en stages leer je de verschillende behandelingen toepassen en adviseren aan klanten. Je leert de huid te onderzoeken en een behandelingsplan

 

opmaken. Je breidt je materialenkennis uit en leert kritisch omgaan met schoonheidsreclames. Hierna kan je zelfstandig aan de slag als schoonheidsspecialiste.

 

In het Se-n-Se Esthetische Lichaamsverzorging specialiseer je je verder in de schoonheidsverzorging. Creativiteit en professionaliteit staan voorop. Je ervaart door stages de realiteit van de werking van een schoonheidsinstituut.

arrow
arrow